Wijzigingen op de OHH-site

De afgelopen tijd is er het een en ander op de OHH-site veranderd. Ook de komende tijd zullen er nog enkele wijzigingen komen.

In dit artikel kunt u lezen wat er zoal gaat veranderen.

 

Twitter account

Tot voor kort was het OHH-Twitter account in handen van Wessel van Netten. Zoals velen van jullie weten is Wessel van Netten niet meer actief binnen OHH. Van Netten heeft het stokje nu aan Lars Palijama doorgegeven. De doelman van de JO19-1 is nu dus de nieuwe beheerder van het Twitter account.

 

Sponsors

In het verleden werden de sponsoren van OHH niet in één keer weergegeven. Dat is nu veranderd: onderaan de homepagina vindt u nu een lijst met de sponsoren van OHH. Door op de namen van deze bedrijven te klikken, komt u terecht op hun websites.

 

Verslagen

Voorheen werden slechts de zes meest recente berichten op de homepagina van OHH weergegeven. Er komen echter steeds meer verslagen binnen (en daar zijn we heel blij mee!), hierdoor waren de verslagen al snel niet meer op de OHH-site te vinden. Voortaan staan de acht meest recente berichten op de homepagina. Daarnaast zullen in de toekomst alle verslagen op de pagina’s van de verschillende teams te zien zijn.

 

Teampagina’s

Zoals bij het vorige punt gezegd, zullen de verslagen van alle teams in het vervolg ook op de desbetreffende teampagina’s te zien zijn. Ook alle uitslagen en het programma zullen dan op de teampagina’s worden geplaatst. Het gaat zo in zijn werk: is een wedstrijd met een lijntje onderstreept, dan kun je daar op klikken en kom je automatisch bij het wedstrijdverslag.

 

Opmerkingen

Als er nog op- of aanmerkingen zijn om er een nog betere site van te maken, dan horen wij dit graag via websitebeheerohh@gmail.com .

Ook wedstrijdverslagen ontvangen we graag op bovenstaand adres.

We hopen alle wijzigingen na de herfstvakantie doorgevoerd te hebben.