Welke teams zijn er door in de beker?

Met uitzondering van OHH JO17-2 (die nog een bekerwedstrijd hebben in oktober, maar al kansloos zijn voor de volgende ronde), hebben alle teams hun poulewedstrijden in het bekertoernooi afgewerkt. De volgende teams hebben de volgende ronde bereikt.

 

OHH JO11-1

De poule van OHH JO11-1 leek op voorhand een zware poule. Met name van SWZ/BOSO Sneek JO11-1 werd de nodige tegenstand verwacht. OHH won echter ruim in Sneek. Bij de laatste poulewedstrijd had OHH aan een puntje genoeg om door te gaan. Tegenstander SC Bolsward kon alleen nog door als ze OHH versloegen. Met pijn en moeite sleepte OHH uiteindelijk een 6-4 overwinning uit het vuur waardoor het door is naar de volgende ronde.

 

OHH JO13-1

Na twee wedstrijden was duidelijk dat OHH JO13-1 en Workum JO13-1 in een onderling duel moesten uitvechten wie er na de volgende ronde ging. OHH boekte in het hol van de leeuw een knappe 1-4 overwinning waardoor OHH zich plaatste voor de volgende ronde.

 

OHH JO15-3

Ook OHH JO15-3 won al zijn wedstrijden. Nadat QVC en Mulier al waren verslagen, wachtte voor OHH in de laatste poulewedstrijd Arum/Stormvogels/Tzum JO15-2. Het was een onvoorspelbare tegenstander, want ze hadden tot dan toe nog maar één wedstrijd gespeeld. Een 0-1 overwinning bleek uiteindelijk voldoende voor OHH JO15-3.

 

OHH JO15-1

Met een spectaculaire 7-5 overwinning op SWZ/BOSO Sneek JO15-1 had OHH het zwaarste werk eigenlijk al in de eerste speelronde gedaan. Balk JO15-1 en LSC 1890 JO15-2 kwamen te kort tegen OHH waardoor ook OHH JO15-1 de volgende bekerronde bereikte.

 

OHH JO17-1

Tenslotte plaatste ook OHH JO17-1 zich voor de volgende ronde. OHH kreeg weinig tegenstand in de poulefase, hetgeen zich nog het beste uit in het doelsaldo: uit drie wedstrijden scoorde OHH 18 keer en kreeg het er één tegen.

 

Allemaal van harte gefeliciteerd met deze prestatie!