Weer drie punten voor OHH JO15-3

De hoofdwedstrijd van de dag.

Zo leek het wel. OHH JO15-3 hoefde pas om half drie te spelen tegen SJO DRONRIJP FOARUT Combinatie op sportpark Schatzeburg bij Dronrijp – Menaam.

We werden hartelijk onthaald. Na even met de leider gesproken te hebben, gaf hij aan dat hij een tekort aan eigen spelers had.

De wedstrijd start gelijk op met strijdlust aan beide zijden. Toch komen we al vrij snel op voorsprong door een fraai schot van Reinold, 0-1. Al vrij snel komen zij weer langs zij en dat wordt ook de ruststand. wel al drie keer de bal op de lat zien stuiteren, dus gewoon zo doorgaan is het advies in de pauze. En wat krachtvoer met limo.

In de tweede helft starten zij iets feller en komen dan ook voorsprong, 2-1. Verdiend tot op zekere hoogte. OHH JO15-3 laat de moed niet zakken, want verliezen is geen optie is de gedachte en tandje erbij.

Er komen weer kansen, maar die worden nog niet verzilverd tot Reinold nog maar eens flink uithaalt met zijn rechter, 2-2. Na weer wat spannende momenten voor Thom zijn goal, gaat de bal via rechts naar Jetze. Hij geeft de bal mooi voor op Mark en die schiet na een paar eerdere gemiste kansjes nu wel raak 2-3.

Ook nu is de wedstrijd nog erg spannend. Er komen een paar vrije trappen op kansrijke plekken voor Dronrijp-Menaam. Gelukkig voor ons worden deze niet verzilverd.

Mark is nu los. Hij heeft zijn tegenstander in de tang en komt er wat gemakkelijker om heen in deze fase van de wedstrijd. De 2-4 komt van zijn schoen en vooral de 2-5 is een beauty, Mark.

Klasse, jongens, weer drie punten mee naar huis.

Bouwe Meinsma