Voorbeschouwing zaterdag 26 maart

Een inhaalprogramma voor veel OHH-teams dit weekend. Hierdoor komen niet alle teams in actie, maar de wedstrijden die er wel zijn, zijn het bekijken zeker waard!

Zo speelt OHH D1 om 9:00 uur in Heeg de wedstrijd tegen hekkensluiter FC Harlingen D1, op papier een tegenstander waartegen OHH D1 punten zou moeten kunnen halen, maar juist in dat soort wedstrijden ligt onderschatting op de loer. OHH D2 speelt ook een zeer interessante wedstrijd. OHH D2 is namelijk nog ongeslagen, maar tegenstander Akkrum D2 is dat ook. Wie is na dit weekend de koploper in de 2e klasse 14? De wedstrijd begint om 11:45 uur in Akkrum. OHH D3 en OHH MD1 komen niet in actie.

OHH C1 reist af naar Emmeloord waar het om 10:30 speelt tegen Flevo Boys C2. Eerder dit seizoen ging OHH C1 onderuit tegen Flevo Boys, neemt OHH C1 revanche voor deze nederlaag? OHH C3 neemt het om 10:30 uur in Heeg  op tegen IJVC/Blauwhuis C2. Als OHH C3 weet te winnen is het de nieuwe koploper. OHH MC1 speelt om 11:15 uur in De Knipe tegen Read Swart MC1.

Zowel OHH B1 als OHH B2 komen niet in actie.

Vanavond al speelt OHH C2 een vriendschappelijke wedstrijd tegen LSC 1890 C3. Beide teams zitten ook bij elkaar in de competitie waarin ze al twee keer tegen elkaar speelden: één keer won LSC, één keer won OHH. De wedstrijd begint om 19:00 uur in Hommerts.

Veel succes en plezier allemaal!