Voorbeschouwing zaterdag 2 april

Het wordt een bijzondere voetbalzaterdag voor OHH, misschien kunnen we de eerste kampioen dit weekend al begroeten als OHH B1 aantreedt tegen RVC/Langweer B1. Er zijn echter ook veel andere wedstrijden het bekijken waard.

OHH D1 speelt om 9:00 uur in Heeg tegen koploper SC Joure D1. OHH D1 verkeert in bloedvorm en heeft sinds 17 november 2015 in competitieverband niet meer verloren. SC Joure D1 heeft dit seizoen echter nog geen wedstrijd verloren in de competitie en het heeft zich ook nog eens geplaatst voor de bekerfinale. OHH D2 speelt om 9:00 uur in Heerenveen tegen het nog puntloze Heerenveen D4. Lukt het OHH D2 om zich te herstellen van de nederlaag tegen Akkrum? Ook OHH D3 speelt om 9:00 uur. OHH D3 reist af naar Warga om te spelen tegen Warga WWS D2. Helaas is de topper tussen OHH MD1 en Leovardia MD2 uitgesteld. Leovardia kon namelijk geen team op de been brengen deze zaterdag.

OHH C1 heeft de loodzware opdracht om koploper Meppel FC C1 te verslaan. Eerder dit seizoen speelde OHH C1 nog knap gelijk tegen de formatie uit Meppel, maar OHH C1 zit de laatste weken in een dipje. De wedstrijd begint om 10:30 uur in Meppel. OHH C2 trapt om 10:30 uur af in Franeker voor de wedstrijd tegen de nummer vijf SC Franeker C2. Lukt het OHH C2 na de zege in de oefenwedstrijd tegen LSC 1890 C3 om ook weer eens punten te pakken in de competitie? OHH C3 speelt om 12:15 uur in Heeg tegen nummer twee TOP’63 C1 uit Oppenhuizen. Ook OHH MC1 speelt in Heeg. OHH MC1 trapt om 10:45 uur af tegen SC Franeker MC1.

OHH B2 speelt om 10:30 uur tegen EBC/Delfstrahuizen B1, ook deze wedstrijd is in Heeg. In de najaarsreeks won EBC/Delfstrahuizen met duidelijke cijfers, hoe loopt het deze keer af?

Tenslotte toch wel de wedstrijd van het weekeinde: OHH B1 – RVC/Langweer B1. Bij winst is het gat tussen beide teams 22 punten en dat gat zou voor de enig overgebleven concurrent RVC/Langweer dan niet meer te overbruggen zijn. Het is dus de laatste kans voor de bezoekers om nog een sprankje hoop te houden op de titel.  Wordt OHH B1 dit weekend al kampioen? Aanvang: 10:15 uur in Oudega.