Verslag Startdag

Jeugd Startdag vrijdag 26 augustus 2016

Op vrijdag 26 augustus werd de jaarlijkse startdag voor de jeugd weer georganiseerd, het startsignaal dat het nieuwe voetbalseizoen voor de jeugd is begonnen! Wederom bij de voetbalvelden van Heeg, waar ook deze keer de zon volop scheen en de pupillen konden spelen bij een heerlijke zomerse temperatuur.

Van 16.00u tot 17.00u kwamen de F-pupillen in actie, de teams werden door elkaar gemixt d.m.v. het trekken van lootjes in verschillende kleuren, wat uiteindelijk teams van 5 spelers opleverde. Het was even wennen om niet met eigen teamgenootjes te spelen, maar al snel hadden ze in de gaten wat te bedoeling was, en er werd volop gescoord. Van 17.00u tot 18.00u speelden de E-pupillen tegen elkaar, wat werd er leuk gevoetbald! En tussen de wedstrijdjes door stond er natuurlijk een bekertje limonade klaar. Om 18.00u gingen de D-pupillen van start, op dezelfde wijze, door elkaar gehusseld spelen tegen andere leeftijdsgenootjes, en rond 19.00u kwamen de C-pupillen het veld betreden, en na even een kort moment van overleg met de “nieuwe” teamgenootjes werd er onderling lekker gespeeld, één en al actie op het veld.

Na het spelen was er drinken en kon er een broodje hamburger of knackworst worden gekocht. Ook de jaarlijkse voetbalmarkt, waarbij de tafels vol lagen met voetbalshirts- en broekjes, voetbalschoenen, trainingspakken, sokken ect. (bijna alles voor €1,00!), de Grabbelton en een Touwtje Trek-spel liep weer als een trein! Grote dank aan allen die weer voetbalkleding en-/of schoenen hebben ingeleverd bij ons!

Wat was het weer een superdag! Bedankt alle vrijwilligers en natuurlijk de pupillen voor jullie inzet! Veel succes en voetbalplezier komend seizoen!

Groeten van de activiteitencommissie