Verslag penaltybokaal

Verslag penaltybokaal

Durk de Jong Penaltybokaal, woensdag 6 juni 2018

Op deze hele mooie zomeravond weer het traditionele penaltyschieten. Helaas viel dit samen met de avond4daagse maar helaas vanwege andere festiviteiten zoals 70-jarig VV Oudega, de HJSC dagen e.d. kon dit niet anders. In ieder geval was de opkomst prima, we beginnen dan ook mooi op tijd.

Bij Oudega F2 is er maar 1 die er 4 maakt d en dat is Romke, die zijn dus snel klaar net als bij Oudega F1 waar Jelle Douw er als enigste alle 5 maakt.Bij HJSC F2 is het spannender waar Jurjen en Fenna er beide 4 maken. Als Jurjen in de finale mist en Fenna niet is zij, net als vorig jaar, de winnaar.

HJSC F1 is ook snel klaar want Sander is de enigste met 4. Bij Heeg F2 komen Fimme en Maxime in de finale waar Maxime mist en Fimme niet en die dus wint. Heeg F1 is het heel spannend tot de laatste ronde. Luca en Rick gaan door en pas in ronde 7 valt de beslissing in het voordeel van Luca. E3 is weer een fam. Raap aangelegenheidje. Riemer maakt als enige 4 goals en wint. E2 is wel heel spannend. Joey en Marco met 4 door en In ronde 8 valt de beslissing in het voordeel van Joey. Bij E1 eindigen er 3 met 4 goals. Alleen Hindrik en Rutmer maken er 5 en in de finale mist Rutmer helaas en Hindrik niet.

 

Hier de winnaars van de F en E’s :

Oudega F2 (JO9-2)    Romke Hoekstra

Oudega F1 (JO9-1)     Jelle Douwe Stegenga

HJSC F2 (JO8-1)     Fenna Raap

HJSC F1 (JO9-1)     Sander Adema

Heeg F2 (JO8-1)     Fimme Koopmans

Heeg F1 (JO9-1)        Luca Kaspers

OHH E3 (JO11-3)     Riemer Raap

OHH E2 (JO11-2)    Joey Hoekstra

OHH E1 (JO11-1)    Hindrik Altenburg

 

We liggen voor op het schema en na een kleine pauze beginnen we precies op tijd op de grote goals.

Bij de dames is het weer een familie vd Horst aangelegenheid. Alhoewel, Ilona heeft tot in ronde 8 nodig om Baukje en Jeanet te verslaan. Bij D3 gaat het tussen Rinck en Luc waarbij de laatstgenoemde  wint. Bij D2 maken Reinder en Dedmer er beide 4, in de finale missen ze trouwens heel veel behalve Dedmer die maakt hem in ronde 9 wel en wint dus. Bij D1 zijn er 5 spelers met 4 maar Steven en Mattys met 5. Matthys maakt de 6e en Steven niet dus Matthys is net als vorig jaar de winnaar. Bij de C3 maken Douwe en Klaas alle 5 en als Douwe de 6e mist is het klaar. Zo gaat het ook bij C2 tussen Lars en Mark en net als vorig jaar trekt Mark aan het langste eindje. C1 is misschien wel het spannendst tussen de meeste spelers  want er zijn er 6 met 4 maar er is maar 1 met 5 en dat is Ygram. Bij de B2 maken ook Marten en Menno er 5. Menno heeft haast want die wil zwemmen en knalt de penalty erin en omdat Marten mist is het klaar en kan Menno de plomp in. Bij de B2 maken alleen Sjoerd en Berend Ype alle 5. Berend Ype mist de 6e en Sjoerd niet en dan is het klaar. De A1 rekken het programma behoorlijk op. Tegen onze gastkeeper Lars Palyama van HJSC (vorig jaar nog A1) maken Geert, Fokke, Jetze, Thomas en Rick alle 5.  Thomas valt in ronde 6 al af. Fokke in Ronde 8, Geert in ronde 9 en Jetze pas in ronde 13. Dat betekent dat Rick wint met 13 uit 13 !

 

Hier de winnaars van de 11-tallen :

OHH D3 (JO13-3)     Luc Huitema

OHH D2 (JO13-2)     Dedmer Visserman

OHH D1 (JO13-1)     Matthys Renema

OHH C3 (JO15-3)     Klaas Sijbranda

OHH C2 (JO15-2)      Mark van der Veer

OHH C1 (JO15-1)      Ygram Hylkema

OHH MB1 (MO17-1)      Ilona van der Horst

OHH B2  (JO17-2)      Menno Bosma

OHH B1 (JO17-1)   Sjoerd Wiebenga

OHH A1 (JO19-1)   Rick de Boer

 

Winnaars zullen begin volgend jaar bericht krijgen om de wisselbeker weer in te leveren waarna hun naam in de beker wordt gegraveerd en deze weer klaar staat voor de volgende

Durk de Jong penalybokaal !

Hopelijk tot dan

Namens jeugdcommissie OHH, Thijs Veenstra