Uitslagen zaterdag 19 maart

Er stonden weer veel leuke wedstrijden op het programma afgelopen zaterdag. Hieronder volgt een overzicht van de resultaten.

OHH D2 wist ook zijn tweede wedstrijd te winnen. OHH D2 bleek net te sterk voor Heerenveense Boys D4 (4-3). Door deze overwinning staat OHH D2 op de tweede plaats. OHH D3 herstelde zich goed van de nederlaag tegen SC Bolsward, OHH D3 was namelijk veel te sterk voor SC Franeker D4 (5-1). OHH D3 staat nu derde. OHH MD1 wist ook haar derde wedstrijd te winnen. OHH MD1 verpulverde Workum MD1, het werd maar liefst 1-9. OHH MD1 staat nog altijd tweede achter Leovardia MD2.

Voor OHH C1 was het een minder weekend: OHH C1 ging namelijk in eigen huis onderuit tegen concurrent Gorredijk C1 (1-3). OHH C1 staat nog wel derde, maar het gat met nummer twee DESZ C1 is nu opgelopen tot vier punten. Ook OHH C2 zal het voetbalweekend het liefst zo snel mogelijk willen vergeten. OHH C2 was namelijk kansloos tegen Makkum C1, eindstand 0-8. OHH C2 is hierdoor gezakt naar de voorlaatste positie. OHH C3 hield een puntje over aan het duel met Arum/Stormvogels’64 C2 (2-2). Hierdoor staat OHH C3 op de tweede plaats. OHH MC1 wist een voorsprong tegen ONS Sneek MC1 niet over de streep te trekken. Ook hier eindigde de wedstrijd in 2-2. OHH MC1 is wel een plaatsje geklommen en staat nu vijfde.

Voor OHH B1 nadert het kampioenschap. OHH B1 bleek ook te sterk voor SDS B1 (2-4) en vergroot daarmee het gat met de enig overgebleven concurrent, RVC/Langweer B1, tot 19 punten. Hierbij dient wel gezegd te worden dat RVC/Langweer drie wedstrijden minder gespeeld heeft. OHH B2 pakte tegen SWZ/BOSO Sneek B4 de eerste drie punten in de nieuwe competitie en staat daarmee nu op de derde plaats. Eindstand 1-2.

OHH D1 speelde een oefenwedstrijd tegen hoofdklasser FVC D1. OHH D1 deed knap mee, maar verloor uiteindelijk toch met 0-1. Het duel werd ontsierd door een blessure bij doelman Geert Wiebenga. Het voorval werd door leider Jacob Wiebenga als volgt omschreven:  Wedstrijd gestaakt 5 minuten voor tijd. Keeper Geert krijgt een schop tegen de kaak. Eerst bang voor een breuk, maar het bleek dat de onderkaak als het ware uit zijn kom was. Deze is weer terug gezet door huisarts van Kapel die als supporter aanwezig was. Het gaat nu weer redelijk met Geert, maar zal nog wel een tijdje last hebben met kauwen e.d.

Voor de doelmannen was het sowieso niet een bijster succesvol weekend. De doelman van OHH B1, Lars Palijama, viel in de wedstrijd tegen SDS uit. Zijn schouder bleek uit de kom te zijn geraakt.

Wij van OHH wensen natuurlijk zowel Geert als Lars een spoedig herstel toe.

 

De cijfers van het weekend:

Aantal gespeelde wedstrijden: 10

Winst: 5

Gelijk: 2

Verlies: 3

Doelcijfers: 29-24

 

We hopen natuurlijk ook weer op veel wedstrijdverslagen die jullie kunnen mailen naar websitebeheerohh@gmail.com