Uitslagen zaterdag 12 maart

Afgelopen zaterdag is er weer volop gevoetbald door OHH. Hieronder nemen we de uitslagen met u door.

 

OHH D1 was in eigen huis te sterk voor Zeerobben D1, de wedstrijd eindigde in 4-0. Hierdoor blijft OHH D1 prima meedoen in de eerste klasse, hierin bezet OHH D1 op dit moment de vierde plaats. OHH D2 startte de voorjaarsreeks met een knappe 3-2 overwinning op LSC 1890 D2. OHH D3 ging helaas onderuit, SC Bolsward D5 was met 1-4 te sterk. OHH MD1 wist ook haar tweede wedstrijd te winnen: Mulier MD1 bleek geen partij (8-0). OHH MD1 bezet nu de tweede plaats; Leovardia MD2 heeft een beter doelsaldo.

Dan de C-junioren. OHH C1 kende weinig moeite met ONS Sneek C2 (0-4). OHH C1 staat nu op de derde plaats en de tweede plaats is nog binnen handbereik. OHH C2 ging nipt onderuit, Zeerobben C2 was met 1-0 te sterk. OHH C2 heeft het lastig in de tweede klasse en staat na 16 gespeelde wedstrijden op de 10e plaats. OHH C3 wist wel te winnen, in Oosterend won OHH C3 met 2-5 van SDS C3. OHH MC1 ging helaas wel onderuit, hoogvlieger FC Harlingen MC1 was met 3-6 te sterk. OHH MC1 staat nu op de 6e plaats.

OHH B1 trok weer aan het langste eind, al had het opvallend veel moeite met Bakhuizen B1. De eindstand was uiteindelijk 5-2. OHH B1 gaat nog altijd ruim aan kop. OHH B2 startte de voorjaarsreeks met een nipte nederlaag tegen Oosterlittens B1 (2-1).

De cijfers van dit voetbalweekend op een rijtje:

Aantal gespeelde wedstrijden OHH-teams: 10

Winst: 6

Gelijk: 0

Verlies: 4

Doelcijfers: 34-19

Natuurlijk hopen wij van zo veel mogelijk wedstrijden ook een wedstrijdverslag te ontvangen. Een verslag hoeft helemaal niet lang te zijn. We zijn al lang blij om iets te horen van de verschillende teams, al waren het alleen maar de doelpuntenmakers. Heb je een verslag gemaakt? Stuur die dan even naar websitebeheerohh@gmail.com en dan zorgen wij dat het op de site komt.