Uitslagen 14 mei

Acht teams van OHH kwamen dit weekend in actie. Hieronder de uitslagen op een rijtje gezet.

OHH D1 ging met 4-1 onderuit tegen Workum D1. Om de derde plaats veilig te stellen, zal OHH D1 volgende week nog een puntje moeten pakken. OHH D2 ging verrassend onderuit tegen hekkensluiter Heerenveen D4 (0-1). OHH D2 staat nog wel op de derde plaats. OHH MD1 wist knap te winnen van koploper Leovardia MD2 (1-3). OHH MD1 greep daarmee de laatste strohalm om nog enigszins zicht te houden op het kampioenschap. De uitslag van  OHH D3 – WargaWWS D2  is bij ons nog niet bekend. Weet je de eindstand? Geef dat dan aan ons door via websitebeheerohh@gmail.com .

OHH C2 ging hard onderuit tegen SDS C1 (1-8). Door deze nederlaag is OHH C2 op de 11e plaats geëindigd. Ook OHH C3 kreeg een flinke nederlaag te verwerken: TOP’63 C1 was met 7-1 te sterk. OHH C3 staat op de voorlaatste plaats.

OHH B1 wist wel te winnen: het was met 5-1 te sterk voor laagvlieger Balk B2. OHH B2 ging daarentegen wel onderuit: EBC/Delfstrahuizen B1 was met 4-1 te sterk.

Al met al niet een erg succesvol weekend, maar gelukkig krijgen veel teams volgende week een kans op revanche. Wedstrijdverslagen graag sturen naar websitebeheerohh@gmail.com