Spectaculaire overwinning OHH JO11-4

Actie in Akkrum

 

Het was mooi weer om zaterdag de eerste wedstrijd te spelen met het nieuwe team wat bestaat uit de volgende spelers uit omgeving Hommerts, Jutrijp en Heeg

 

Bestand_000.jpeg

 

Boven van links naar rechts:

Jesse Cnossen, Thom v/d Veen, Eise Speerstra, Freerk Langeland, Jacob v/d Heide

Onder van links naar rechts:
Sil Dijkstra, Riemer Raap, Renzo Oomen

 

Op naar Akkrum, we waren laat vertrokken wat betekende dat de warming up maar moest worden overgeslagen, de vader van Eise zette iedereen vakkundig op hun positie. Deze begeleiding was voor de hommertsers wel even wennen 😉

 

Het begon super, gelijk na een paar minuten een goal van Jacob, hierna volgden er nog 3 door de superspits. Jesse pakte vaak de bal af van de tegenstander. Freerk speelde af en toe 2 tegenspelers er uit. Het was stil in Akkrum langs de lijn… behalve bij Willem, Edward en Peter. Gelukkig voor Akkrum liet de verdediging van JO11 4 (E4) de bal 2 keer doorgaan en stond het in de rust 2-4.

 

In de rust werd de taktiek door Edward nog eens doorgenomen, een paar spelers kregen wat suggesties om nog beter te spelen. De koffie en limonade was lekker.

 

De 2e helft ging slecht van start, Akkrum had duidelijk nieuwe energy gekregen om er een tandje bij te zetten en we lieten in de verdediging een paar steken vallen. Een slordige bal en Akkrum scoorde de 3-4… het werd spannend… Riemer, Eise, Thom en de beste keeper van de hommerts werden scherp om de bal niet meer door te laten gaan.

 

Gelukkig maakte ons geheim wapen Jacob met een schot de afstand weer wat groter maar Akkrum zette dat snel weer recht met de 4-6. Hoeveel minuten moesten we nog.

 

En toen kwam Sil met een mooie actie uit het niets via de lat maakte hij de wedstrijd met een supergoal af.

 

Nog even een groepsfoto, penalty schieten, douchen en op naar huis.

 

sil.jpeg

Renzo en Peter Oomen