OVER OHH

In Oudega, Hommerts- Jutrijp en Heeg hebben de OHH commissie leden in het voorjaar 2014 de handen ineengeslagen om dit probleem te tackelen. De jeugdafdelingen van Oudega en de Hommerts- Jutrijp waren al samengevoegd in een SJO, een Samengestelde Jeugd Opleiding. Met ingang van het voetbalseizoen 2014 is de samenwerking uitgebreid met de jeugd van v.v. Heeg.

Vrijdag 22 augustus 2014 is in Oudega SWF de “intentieverklaring” van de samenwerking tussen v.v. Oudega, v.v. H.J.S.C. en v.v. Heeg getekend. In het seizoen 2014-2015 gaan de A-junioren, 2 B-junioren teams, Meisjes C junioren en meisjes D-pupillen voetballen.

In de verklaring staat dat iedereen uiteindelijk later in de senioren bij zijn eigen vereniging gaat spelen. Aan het einde van het seizoen gaan we bepalen hoe deze ontwikkeling verder zal gaan.

Intentieverklaring_OHH[1]

Bauke Gietema (voorzitter v.v. H.J.S.C.), Eddie Wiersma (voorzitter v.v. Heeg) en Pietje van der Meulen (bestuurslid v.v. Oudega) tonen de pas getekende “intentieverklaring” van de 3 verenigingen.

Het meest recente jeugdbeleidsplan:

http://www.vvoudega.nl/images/stories/Jeugdbeleidsplan%2011-11-2015.pdf

   logo-heeg  logo-hjsc