Onderschatting wordt OHH JO17-2 niet fataal

Scharnegoutum jo17-OHH jo17

Het verslag had wat vertraging maar beter te laat dan nooit. We beginnen de wedstrijden altijd goed met Hermans muziek (ook al zit er veel herhaling in). Ook tegen Scharnegoutum was de muziek van Herman er weer bij in de box. We gingen het veld op voor de warming up we moesten tegen een gemengd team ook al leek het eerder een dames elftal. Dus er was al veel onderschatting bij de mannen van OHH. Het fluitsignaal, de wedstrijd begon je kon aan onze speelstijl duidelijk zien dat de onderschatting er nog steeds was. We begonnen zeer zwak met veel balverlies, maar na een tijdje wist OHH zich weer op te pakken en scoorde Douwe voor rust de 0-1 er in.

Na rust ging het nog steeds niet helemaal soepel OHH was nog zeer onrustig, maar toen kwam een grote omschakeling Johan kwam met de 0-2. Gosse had veel kansen maar het zat hem niet mee, totdat hij de bal kreeg en hem langs de keeper het goal in schoof 0-3 vanaf dat moment ging het snel Marten schoot hem vanaf de zestien de goal in 0-4. Aftrap van Scharnegoutum we pakten hem snel af en Menno schoot de 0-5 er in. Uiteindelijk maakte Gosse de wedstrijd af met de 0-6.

Het was een matige wedstrijd met veel onderschatting maar uiteindelijk met een grote uitslag afsloot waardoor OHH toch poulewinnaar mee is geworden.

Groeten, Andries