OHH JO15-1 verdiende de winst, maar speelt slechts gelijk

SC Bolsward JO15-1 – OHH JO15-1

Vandaag tegen de nummer tien: Bolsward.  We begonnen de wedstrijd erg sterk. Jesse had de eerste kans van de wedstrijd, maar hij schoot de bal naast.

Een paar minuten later hadden we een mooie aanval, Pieter zet de bal voor op Jesse en hij schoot hem makkelijk binnen 0-1. 5 minuten later wordt er een lange bal op de rechtsbuiten van bolsward gegeven en die schiet de bal mooi over Geert heen 1-1. In de eerste helft zijn verder nog wat kleine kansjes maar het blijft gelijk.

Tweede helft beginnen we sterk met een goal van Bert die hem in de verre hoek tikt 1-2. We verslappen een beetje en daardoor schiet Bolsward hard op goal, Geert houdt het schot tegen maar hierdoor tikt Cor hem ongelukkig in eigen goal 2-2. Bolsward heeft een counter en schiet hem makkelijk binnen 3-2.

De laatste minuten wil het niet lukken. Jesse maakt een overtreding volgens de scheidsrechter en hierdoor telt de goal niet. In de laatste minuut schiet Menno hem dan toch binnen 3-3. Einde wedstrijd, maar we hadden het verdiend om te winnen.

Gr, Cor