OHH JO13-2 helaas geen kampioen na ‘spannendste wedstrijd’

Kampioenswedstrijd- Makkum tegen OHH

 

Zaterdag 26 mei, laatste wedstrijd van het seizoen. Als we zouden winnen dan waren we gewoon KAMPIOEN. We moesten  al vroeg verzamelen op het voetbalveld in Heeg omdat het een uitwedstrijd was. In de box hadden we ons goed voorbereid en vol goede moed gingen we ons opwarmen. Na de warming-up en wat oefeningen ging de grote wedstrijd eindelijk beginnen.

 

In de eerste minuut direct al 3 schoten op het doel van Makkum. De derde ging raak, iedereen was blij en kon het niet geloven: 0-1! Een paar minuten later schoot Makkum op de lat. Jammer voor hun, goed voor ons. We hadden meerdere kansen maar de bal ging maar niet in het doel. In de 14e minuut maakte Makkum een doelpunt, uit het niets! Helaas. In de 18e minuut werd het 2-1 voor Makkum. Ineens stond Makkum voor. Net voor de rust schoten wij nog tegen de paal.

 

In de 2e helft van de wedstrijd was Makkum iets beter. Makkum kreeg dus ook meer kansen. OHH vocht terug, maar kwam niet tot scoren. Helaas is het 2-1 gebleven en dus zijn we niet kampioen geworden. Ik wil nog de leiders, trainers en mijn team bedanken voor het mooie jaar. Dit was het wedstrijdverslag van de spannendste wedstrijd ooit.

 

Groetjes Maryse Jukema.