OHH C1 heeft geen kind aan Steenwijkerwold/Willemsoord C1

09-04-2016 ST OHH C1 -ST Steenwijkerwold/Willemsoord C1
Het was een rustige zaterdag morgen in Hommerts. We moesten tegen de een na laatste van de competitie spelen. Dus werd het een makkie. We speelden in 4-4-2 opstelling. Met Gosse en Johan in de spits. We scoorden een vroege goal in de eerste helft door een mooie actie van Egbert. De tegenstanders keken weer met een boze blik toe en wisten al hoe laat het weer eens was. Ze gingen weer verliezen…
10 minuten later kregen we door een tackel een penalty, Berend Ype ging hem nemen, Hij scoorde kalm in de linkerhoek net toen z’n familie kwam aanlopen.
De laatste 15 minuten voetbalden we nog redelijk maar het bleef bij 2-0. Het was rust.
De tweede helft begonnen we goed met direct een knappe goal van Gosse nadat er achterin werd geprutst. Na de goal van Gosse zakten we wat in en daarom kreeg de tegenstander een grote kopkans waaruit de goal uit voortkwam. Het was 3-1.
Na de tegengoal stoomden we wat op en na een fraaie assist van Gosse scoorde Johan een intikkertje binnen.
Zo bleven we aardig goed voetballen in het laatste kwartiertje van de wedstrijd en scoorde Egbert ook nog een keertje. Het was 5-1.
De laatste 5 minuten verliepen niet zo goed. In een hard duel met de rechts-back raakte Mats pijnlijk ter val. Het was zeer ernstig. De ambulance moet er uiteindelijk ook aan te pas komen om Mats van het veld af te halen. In het ziekenhuis werd er geconstateerd dat het om een dubbele beenbreuk ging. Zo werd het een droevig einde van de wedstrijd. We wensen Mats veel sterkte in het herstel van z’n blessure.
Friso Jukema