Informatie betreffende de wedstrijdtenues

Belangrijke informatie betreffende de wedstrijdtenues

 

Beste voetballers en ouders,

 

Vanaf komend seizoen gaat er iets veranderen met betrekking tot de wedstrijdtenues.

 

Vanaf komend seizoen spelen alle jeugdteams (dus ook de F en E pupillen- JO9 en JO8 teams) in het OHH tenue (lichtblauw broekje, blauw-paars gestreepte sokken en paars shirt). Tot nu toe kreeg iedere speler een compleet wedstrijdtenue (shirt, broekje en sokken) in bruikleen. We merken echter dat vooral broekje en sokken soms ook tijdens de training of bij het spelen wordt gebruikt, dat dit dus sneller stuk gaat en dat bovendien niet alles wordt ingeleverd. Hierdoor hebben we het volgende besluit genomen:

 

Vanaf komend seizoen vragen we de (ouders van) spelers zelf het wedstrijdbroekje en de wedstrijdsokken aan te schaffen. De shirts zullen nog steeds via het jeugdbestuur in bruikleen worden gegeven.

 

Het is dus van belang tijdig voor een eigen OHH broekje en OHH sokken te zorgen. Beide zijn te bestellen via de OHH webshop (ohhshop.nl). Houd rekening met enige levertijd! (levertijd is minimaal 10 werkdagen)

 

Er is ook een  mogelijkheid om het broekje en de sokken 2e hands aan te schaffen. Op donderdag 6 juli tussen 19.30-21.00 uur zullen de broekjes en sokken van afgelopen seizoenen worden verkocht tegen een lage prijs in de kantine van vv Heeg. De voorraad betreft met name broekjes vanaf de E pupillen. Tevens zijn er nog enkele sokken voor 2e hands verkoop beschikbaar. Ook zijn er nog een paar nieuwe broekjes in de maten van de F pupillen.

 

Wil je voordelig je broekje en sokken aanschaffen? Kom dan donderdag 6 juli eens langs in de kantine van vv Heeg. Er geldt alleen contante betaling! (broekjes € 5,00, sokken variërend van € 2,50 – €5,00).

 

Wil je liever in het nieuw? Bestel dan tijdig via ohhshop.nl!

 

Voor vragen kun je terecht bij het jeugdbestuur.

 

Sportieve groeten,

Jeugdbestuur OHH,

 

Bouwe, Grietje, Haiko, Hans, Jacob, Joris, Karin, Niek, Patrick