Afsluiting jeugd voetbalseizoen 2016/2017

Afsluiting jeugd voetbalseizoen 2016/2017

 

Op zaterdag 27 mei werd de jaarlijkse Jeugd Slotdag weer georganiseerd voor de JO9- t/m JO15-teams van voetbalverenigingen Oudega, Hommerts-Jutrijp en Heeg, ongeveer 200 kinderen kwamen bij elkaar op deze gezellige ochtend op de voetbalvelden in Hommerts. En wat hadden we er prachtig weer bij!

 

Van 9.00u tot ca. 11.00u mochten de JO9- en JO11-teams 2x 10 minuten voetballen tegen de moeder of soms vader, zusje etc. Dit levert ieder jaar weer leuke taferelen op. Er werd fanatiek gevoetbald want verliezen was geen optie natuurlijk voor beide partijen. Tussen de wedstrijdjes door mochten de jeugdteams deelnemen aan het Levend Tafelvoetbalspel, een groot succes.

 

Tussen het voetballen door was er limonade, kon er gegrabbeld worden en was er voor een ieder een leuk prijsje te winnen bij de lootjesverkoop. De kinderen konden zich ook deze keer weer prachtig laten schminken!

 

Van 11.00u tot ongeveer 13.00u was het de beurt aan de JO13- en JO15-teams om tegen hun vader of andere familieleden/vrienden te voetballen, 2×15 minuten op het grote veld, prachtig om te zien hoe ze aan elkaar gewaagd waren! Ook deze jeugdteams mochten om beurten deelnemen aan het Levend Tafelvoetbalspel, een leuke afwisseling!

 

Na afloop van beide groepen teams werd er een afsluitend woordje door de voorzitter van OHH gedaan en werden kampioenen natuurlijk even in het zonnetje gezet!

 

Al met al kunnen we wel zeggen dat het weer een zeer geslaagde Jeugd Slotdag is geworden!

Alle leiders, vrijwilligers, sponsors en een ieder die heeft meegewerkt om deze dag te doen slagen, bedankt voor jullie inzet! Fijne zomer!

 

Met een sportieve groet van de activiteitencommissie van OHH